Vippi.fiVippi.fi on suurentanut lainan määrää ja nyt voit saada jopa 2000 euroa.

Vippipaikan omistaa Tact Finance Oy, joka on aiemmin tunnettu nimellä Vipster Oy. Henkilöstöä yrityksellä on 1-4 kappaletta.

Pähkinänkuoressa

Ikäraja: 23 vuotta
Vippiä: 50-2000 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä Vippi.fi:n vippiin »

Ensimmäiset tunnelmat

Etusivulta löytyy helposti lainalaskuri, josta näkee hyvin kaikki kulut, jos maksaa yhdessä erässä. Kokonaiskulut menee vähän epäselvemmäksi, jos haluaa maksaa erissä, mutta toisaalta se on ymmärrettävää, koska saat vielä itse päättää, että paljonko lyhennät kuukautta kohti, niin tällöin on vaikeaa laskea esimerkkiä lainalaskuriin.

Ehdot vipin saamiselle?

Ikää sinulta pitää löytyä vähintään 20 vuotta, eikä saa olla maksuhäiriömerkintöjä, tulee olla Suomen kansalaisuus, täytyy olla osoite Suomessa sekä tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

Paljonko pikavippiä voi saada?

Lainaa voi saada 50 ja 2000 euron väliltä. Laina on tili-tyyppinen eli vaikka ottaisit ensiksi 100 euroa, niin voit vielä sen jälkeen nostaa lainaa 1900 euroa, koska luottoraja on 2000 euroa.

Mikä on laina-aika?

Voit maksaa noin kuukauden sisällä yhdellä kerralla tai sitten jakaa sen eriin. Esim. jos nostat 500 euroa ja haluat maksaa erissä, niin pitää maksaa vähintään 115 €.

Miten luottoa haetaan?

Siirry yläpuolelta Vippi.fi kulutusluottoon. Sitten valitse lainalaskurista sopiva summa ja paina ”hae nyt!” -nappia. Lisää henkilötiedot, tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, vahvista laina ja sitten laina maksetaan heti tilillesi, jos kello on 7-23 välillä. Jos kello on esim. 5, niin laina maksetaan klo 7.

Vippi puhelimella?

Pikavippiä on mahdollista saada puhelimella, kun olet ensiksi hakenut lainaa netistä, niin sen jälkeen saat pin-koodin palveluun ja pystyt sen avulla hakemaan lainaa tekstiviestillä.

Useamman pikalainan hakeminen?

Voit hakea toista vippiä, kunhan lainojesi kokonaissumma pysyy oman luottorajasi sisällä. Eli esim. jos sinulla luottoraja on 2000 €, niin voit ensiksi hakea lainaa vaikkapa 300 € ja sen jälkeen vielä vaikka 600 €.

Pystyykö eräpäivää siirtämään?

Tästäk ei löydy tietoa. Luulisin, että se pitää neuvotella sitten asiakaspalvelun kanssa.

Saako laskua sähköpostiin?

Tätä tietoa ei löydy Vippi.fi:n sivuilta.

Milloin asiakkaita palvellaan?

Vippi.fi:n asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8-20. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai faksilla.

Asiakaspalvelun nopeus?

Kysyin ikärajaa sähköpostilla asiakaspalvelusta klo 12:04 ja vastauksen sain samana päivänä klo 12:22 eli vastauksessa kesti 18 minuuttia. Mielestäni asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin nopeasti.

Esimerkki vipistä

Summa: 600 €
Aika: noin 45 vuorokautta
Kulut: 90 €
Yhteensä: 690 €

Sivun muokkaukset

8.12.2014: Kirjoitettu yrityksestä
16.6.2014: Lisätty tietoa useamman pikavipin hakemisesta
6.5.2014: Kerrottu vippiehdoista
19.3.2014: Kirjoitettu asiakaspalvelun nopeudesta
24.1.2014: Lisätty vipin esimerkki

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista