LuottorahaLuottorahan kautta saat pikavippiä 50-2000 € ja laina-aikaa jopa yhden vuoden.

Luottorahaa ylläpitää C Finance Oy -yhtiö, joka on suomalainen firma ja toiminut vuodesta 2005 lähtien. Päätoimipiste on Helsingissä ja töissä on noin 7 henkeä.

Pähkinänkuoressa

Ikäraja: 20 vuotta
Vippiä: 50-2000 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä Luottorahan vippiin »

Ensivaikutelmat

Ensisilmäyksellä näyttää rehdiltä. Lainalaskimesta saa kaikki tiedot, kun on maksamassa yhdessä erässä. Ongelma tulee silloin, jos haluat maksaa useammassa erässä, niin ei oikein tiedä, että mikä on kokonaiskustannus.

Mitkä ovat lainaehdot?

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotia, ei saa olla maksuhäiriöitä, asut Suomessa, kännykkäliittymä ja sähköposti. Lisäksi mobiilivarmenne tai pankkitunnukset tunnistautumiseen.

Kuinka haen pikalainan?

Siirry yläpuolen napista Luottorahan vippiin. Etusivulta voit avata lainalaskurin ja valita sopivan summan. Sen jälkeen lähde hakemaan luottoa sekä tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Seuraavaksi täytä henkilötietojasi, hyväksy lainaehdot ja lopuksi lähetä hakemus.

Avoinnaoloaika?

Voit tehdä lainahakemuksen netin kautta mihin aikaan tahansa. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaina ja lauantain välisenä aikana klo 8-23 sekä sunnuntaina klo 13-17.

Vastausnopeus?

Lähetin Luottorahalle sähköpostilla kysymyksen ja asiakaspalvelu vastasi siihen vajaassa kahdessa tunnissa, joka on mielestäni erinomainen vastausaika.

Esimerkki vipistä

Vippisumma: 300 €
Laina-aika: 30 päivää
Kuluja: 57,01 €
Maksu: 357,01 €

Sivun muokkaukset

25.9.2015: Vastausnopeudesta kappale
11.6.2015: Avoinnaoloajasta osio

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista