TapiolaTapiola Pankki rahoittaa asiakkaidensa hankintoja kätevillä kulutusluotoilla.

Tarjolla on Tapiola Pankin MasterCard -kortti jatkuvana luottona, joka sopii hyvin pienempiin hankintoihin ja kotitalouden joustovaraksi. Tarjolla on myös Omaluotto erityisiin hankintoihin. Tapiola Pankin asiakkaana voit hoitaa luottohakemuksia myös omassa verkkopalvelussasi silloin kun sinulle sopii.

Suunnittele kulutusluottolaskurilla

Kulutusluottolaskuri on Tapiola Pankin tarjoama väline luoton suunnitteluun. Sen avulla voit itse tehdä laskelmia luottosuunnittelun pohjaksi kun tiedät esimerkiksi sen, mitä hankintasi maksavat. Voit laskea luoton määrän ja tarkistaa kuukausierien suuruuden sekä takaisinmaksuajan vaivattomasti.

Lainan ja luoton hakeminen

Lainansaannin vakuutena toimivat säännölliset tulot, jotka ovat riittävät luoton lyhennysten hoitamiseen. Kunnossa olevat luottotiedot ja raha-asioiden moitteeton hoitaminen ovat perusta luoton myöntämiselle. Luottoa voi hakea verkkopalvelussa, jos on jo Tapiola Pankin asiakas. Vastaavasti Tapiola Pankin konttorit palvelevat luottotarpeissa, voit mennä neuvottelemaan asiantuntijan kanssa luottosi määrästä, koroista, maksuajasta ja takaisinmakutavasta itsellesi sopivalla tavalla.

Pankissa voit neuvotella myös mahdollisuudesta niin maksuvapaisiin vuosiin, kuin isommille kulutusluotoille tarkoitetusta lainaturvastakin, joka auttaa lainanmaksussa jos elämässä tulee vaikeampia hetkiä.

Verkkopalvelu ja Tapiola Pankin asiakkuus

Tapiola Pankin asiakkaana käytössä on helppokäyttöinen verkkopalvelu jossa voi muiden pankkiasioiden ohessa hoitaa myös luottoon liittyviä asioita. Sieltä löytyvät lainojen ja luottojen tiedot, tapahtumat ja siellä voi myös itse muuttaa maksupäivää tai suoraveloitustiliä. Luoton neuvottelu yhteydessä kannattaa kysyä myös hyviä tarjouksia vakuutuksista ja muista arjen pankkipalveluista.

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 2, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista