SäästöpankkiSäästöpankki tarjoaa kätevää Joustoluottoa asiakkaan tarpeisiin sopivalla limiitillä.

Joustoluotto on hyvä niin yksittäisiin hankintoihin, kuin jatkuvaksi talouden joustovaraksikin. Luotto on mahdollista saada myös useamman pienen luoton yhdistämiseen.

Säästöpankin Joustoluotto

Säästöpankin oma Joustoluotto on luottokorttiluottoon perustuva, jatkuva luottomuoto yksityisasiakkaille. Luoton määrä riippuu pankissa neuvoteltavan asiakkaan tuloihin, elämäntilanteeseen ja kuluihin sopivan 2000-20000 euron välillä. Luotosta neuvotellaan henkilökohtaisesti asiantuntevien pankkivirkailijoiden kanssa, jotka kuuntelevat sinun tarpeitasi ja toiveitasi. He myös käyvät sopimuksen ehdot läpi ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi asiantuntemuksella.

Mihin Joustoluotto on tarkoitettu?

Joustoluoton voi käydä neuvottelemassa jotain tiettyä menoerää varten, jos olet vaikkapa remontoimassa keittiötäsi tai haluat tehdä uuden harrastuksen välinehankinnat. Se on joustava ja helppo ratkaisu hankintoihin. Toisaalta Joustoluotto on kätevä myös yllättäviä menoja varten silloin, kun haluat liikkumavaraa myös pesukoneen rikkoutuessa ja auton tehdessä yllättäen tenän.

Kannattaa myös muistaa, että Säästöpankki tarjoa Joustoluottoa myös useiden pienten kulutusluottojen yhdistämiseen, se laskee usein sinulle koituvia kuluja ja helpottaa elämän suunnittelua kun maksat sopimusten mukaan kerran kuussa tutulle ja luotettavalle luotontarjoajalle.

Korko ja luoton hakeminen

Joustoluoton korko on sidottu yleensä euribor-korkoon, jonka lisäksi tulee pankin oma marginaalikorko, kuten kaikilla muillakin pankeilla, jotka luottoja tarjoavat. Jos olet jo Säästöpankin asiakas tai haluat siirtyä sen asiakkaaksi, kannattaa aina neuvotella myös pankin etu- ja kanta-asiakkuuksista, ne nimittäin alentavat luottojen korkoa mukavasti. Luotosta voi neuvotella Säästöpankin konttoreissa ja jos olet jo asiakas, voit helposti hoitaa luottoasiat myös verkossa ja palveluautomaateilla alusta loppuun.

Takaisinmaksu toimii joustavasti luoton nimen mukaan, voit lyhentää luottoasi sinulle sopivalla tavalla tasaerissä, tasalyhennyksinä, prosentuaalisina lyhennyksinä luoto saldosta, voit myös maksaa luottoasi nopeammin ja sovittua isommissa erissä tai hoitaa sen kerralla pois. Tarvittaessa saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista