S-PankkiS-Joustoluotto on määrältään 2000-10000 euroa asiakkaan tarpeiden ja tulotason mukaan.

Se sopii kaikkiin arjen hankintoihin, voit vaikkapa remontoida ja uusia sisustusta tai rahoittaa lomamatkaa sen avulla.

S-Joustoluottoon ei tarvita vakuuksia tai takaajia ja se on käytössä niin S-ketjun liikkeissä kuin niiden ulkopuolellakin. Kun olet hakenut joustoluottoa ja se on sinulle myönnetty, se tulee näppärästi omalle luottotilillesi, jossa se on käytössäsi silloin kun tarvitset. Koko luottoa ei tarvitse nostaa kerralla.

Joustoluoton ehdot ja korko

Joustoluotosta maksat korkoja vain siitä osuudesta, mitä olet luotosta käyttänyt, oli luoton kokonaismäärä mikä tahansa. Korkotaso on edullinen, se on sidottu 3 kk euriboriin jonka lisäksi 7,5 % marginaali.

Luoton saannin ehtona on vähintään 26-vuoden ikä, säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot. Hakijan tulee myös asua pysyvästi Suomessa ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus.

Joustoluoton takaisinmaksu

Voit valita itsellesi sopiva lyhennyserät. Valittavana on minimissään 50 euroa ja 3 %, 5 % tai 10 % luoton määrästä kerrallaan. Tietysti voit maksaa luottoa pois enemmänkin tai vaikka kaiken pois kerralla, jos haluat. Sinulla on halutessasi mahdollisuus myös kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä   (ei vielä ääniä)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista