OPOsuuspankki tarjoaa monipuolista ja joustavaa valikoimaa luottoja erilaisiin tarpeisiin.

Pankin asiakkaat ja sellaisiksi ryhtyvät kerryttävät luotoista OP -bonuksia, joita voi käyttää vaikkapa palvelumaksuihin. Tarjolla on täsmäluottoa suunniteltuihin hankintoihin ja jatkuvan luoton periaatteella toimiva OP-Visa.

Luotolliset kortit

Osuuspankki tarjoaa erilaisia luotollisia ja ilman luottoa olevia korttivaihtoehtoja. Luotollisissa korteissa luottoa on tarjolla 1000-6000 euroa. Vaikkapa OP-Visa käy niin päivittäisiin ostostarpeisiin, maksuvälineenä matkoilla kuin vähän suurempiinkin hankintoihin.

Luoton hankkiminen Osuuspankista

Osuuspankin asiakkaana voit hakea luottoja verkkopankin kautta omilla tunnuksillasi. Konttoriin voi myös varata ajan neuvontaan ja neuvotteluihin, siellä saat parhaat asiantuntijan vinkit siihen, mikä sinun tarpeillesi sopii.

Täsmäluotto ja joustoluotto

Täsmäluotto on 3000-15 000 euron vakuudeton luotto, jolla voi rahoittaa vähän isompiakin hankintoja remontista vaikka häiden järjestämiseen. Siihen ei vaadita takaajia tai vakuuksia ja takaisinmaksu on neuvoteltavissa itselle sopivaksi. Mahdollisuus saada myös lyhennysvapaa kuukausi joka vuosi ja hallita omia maksupäiviä verkkopalvelussa.

Joustoluotto on 1000-8500 euron luotto, jota voi siirtää omalle tilille OP-verkkopalvelussa käyttövaran mukaan kun sitä tarvitaan. Luottopäätöstä kannattaa hakea ajoissa, päätökset tulevat noin kahdessa pankkipäivässä, mutta lainatarjous on ilman erillistä maksua voimassa kolmen kuukauden ajan.

OP-luottojen ehdot

Täsmäluoton alaikäraja on 23 vuotta. Luottoa saadaksesi tarvitset myös säännölliset tulot, kuten palkan ja moitteettomasti hoidetut raha-asiat ilman maksuhäiriömerkintää. Sinun tulee myös asua pysyvästi Suomessa ja olla Osuuspankin tai Helsingin Osuuspankin asiakas.

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista