NordeaNordea on yksi Suomen tunnetuimmista pankkipalveluiden tarjoajista.

Nordean valikoimassa on erilaisia kulutusluottoja erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Luottoja voi suunnitella, vertailla ja hakea oman verkkopankin kautta. Voit myös aina varata ajan konttoriin, jossa saat ammattilaisen apua suunnitteluun ja luoton hakemiseen liittyvissä asioissa samalla kun haet luottoa.

Luotot, joihin ei tarvita vakuuksia

Tarjolla ilman vakuuksia on Nordea Joustoluotto ja Visa- tai MasterCard -korttiluotot. Nordea Joustoluotto on kertaluotto, joka joustaa elämän tarpeiden mukaan, sitä voi halutessaan ja tulojen salliessa myös korottaa. Luoton määrä on 1000- 25 000 euroa. Rahat voi käyttää miten itse haluaa, se sopii niin uuden tietokoneen hankintaan kuin keittiöremonttiinkin. Luotolliset kortit käyvät maksuvälineenä Suomessa ja ulkomailla. Kortti tuo hyvää joustoa arkisiin hankintoihin, voit jakaa hankintojen kustannuksia useammalle kuukaudelle lyhentämällä luottoa tasaisin kuukausierin.

Vakuudelliset luotot

Luotot, joihin vaaditaan vakuuksia, ovat kustannuksiltaan kuluttajalle edullisempia. Voit laittaa vaikkapa oman asuntosi luoton vakuudeksi. Ne sopivat hyvin isompiin kertaluontoisiin hankintoihin, vaikka silloin kun uuden auton ostaminen on käsillä. Takaisinmaksuista neuvotellaan aina asiakkaan kanssa, voit siis vaikuttaa kuukausieriin ja laina-ajan pituuteen. Vakuudellisiin luottoihin kannattaa myös pyytää tarjousta Nordean Lainaturvaa, eli vakuutusta lainanmaksun varalle jos elämässä kaikki ei menenkään suunnitelmien mukaan.

Miksi kannattaa keskittää kaikki pankki- ja luottoasiat Nordeaan

Kun kaikki pankkisiat ovat yhden katon alla, pysyt aina selvillä siitä, mikä on varallisuutesi ja velkojesi suhde. Yhteen paikkaan keskittämällä myös luottojen kustannukset pysyvät hallinnassa. Nordeassa huolehditaan siitä, että velkaantuminen ei karkaa käsistä, elämäntilanteesi huomioidaan kokonaisuutena ja saat neuvontaa. Joustoluotto on myös edullisempi Nordean Avain-, kanta tai Check-in -asiakkaille.

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista