Fellow FinanceFellow Finance on suomalainen vertaislainapalvelu, josta saat 500-10000 euron luoton.

Palvelun takana on Fellow Finance Oy -yritys, joka on aloitettu vuonna 2013. Yhtiössä on töissä noin 5-9 henkilöä ja toimipaikka on Helsingissä.

Pähkinänkuoressa

Ikäraja: 20 vuotta
Vippiä: 500-10000 euroa
Maksuaika: 2-3 vuotta
Siirry tästä Fellow Financen vippiin »

Ensimmäiset vaikutelmat

Sivut näyttävät selkeältä ja tiedot löytyvät helposti palvelusta. Kun menee lainahakemukseen, niin kaikki tarvittavat tiedot näytettään mm. kuukausierä ja kokonaishinta, joka näin helpottaa, koska monessa paikassa joutuu itse alkamaan laskemaan.

Mitä ehtoja on?

Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias, ei saa olla luottohäiriöitä, omistat suomalaiset pankkitunnukset ja pankkitilin.

Millaisia laina-aikoja ja lainasummia?

Lainasumman voit valita 500 € ja 10000 € väliltä yhden euron tarkkuudella esimerkiksi summaksi voi valita 1999 €. Laina-ajan voit valita kahden ja kolmen vuoden väliltä yhden kuukauden tarkkuudella esim. 26 kuukautta.

Kuinka luotto haetaan?

Siirry yläpuolelta Fellow Financen vippiin. Tämän jälkeen valitse ”Hae lainaa >” nappi, niin pääset lainahakemukseen. Täytä itsellesi sopiva vippisumma ja laina-aika. Hyväksy yleiset ehdot sekä tunnistaudu omilla pankkitunnuksillasi palveluun. Seuraavaksi vielä kirjoita omat tietosi, varmista lainahakemus ja lähetä.

Turvallinen?

Palvelussa on käytössä salattu yhteys, joka tarkoittaa sitä, että tietosi menee netissä turvallisesti Fellow Financelle. Pidän tätä palvelua turvallisena käyttää.

Voinko saada sähköpostilaskua?

Lasku lähetetään aina ensisijaisesti sähköpostiin. Jos olet hukannut laskun, niin sitten kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Huomautukset lähetetään sähköpostin lisäksi perinteisesti postilla.

Avoinnaoloajat?

Saat yhteyden asiakaspalveluun maanantain ja perjantain välisenä aikana klo 10-16. Yhteystapoina on sähköpostin lähettäminen tai soittaminen. Voit lähettää hakemuksen netissä milloin sinulle parhaiten sopii.

Asiakaspalvelun nopeus?

Otin yhteyttä Fellow Financeen sähköpostin avulla keskiviikkona klo 11:05, niin he vastasivat siihen klo 15:45. Pidän tätä aikaa hyvänä.

Esimerkki vipistä

Vippisumma: 500 €
Laina-aika: 24 kuukautta
Kuukausisumma: 29,41 €
Maksut yhteensä: 705,98 €
Yhteiskulut: 205,98 €

Sivun muokkaukset

29.7.2015: Kerrottu asiakaspalvelun nopeudesta
22.5.2015: Avoinnaoloajoista kappale
1.4.2015: Laskun saamisesta sähköpostiin osio

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista