EuroloanEuroloan kulutusluottoja voivat hakea 18-70 -vuotiaat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriöitä.

Palvelua pitää yllä Euroloan Consumer Finance Oyj, joka on suomalainen yritys ja ollut toiminnassa vuodesta 2008 lähtien.

Pähkinänkuoressa

Ikäraja: 18 vuotta
Vippiä: 50-5000 euroa
Maksuaika: 1-12 kuukautta
Siirry tästä Euroloanin vippiin »

Alkutunnelmat

Euroloanin sivusto näyttää rehdiltä. Lainalaskuri löytyy heti etusivulta, mutta se ei anna kyllä oikein mitään tietoa. Voit valita siitä luoton määrän ja kuukausierän, mutta se ei anna tietoa, että kuinka monta kertaa joutuu maksamaan tai mikä on yhteissumma, joten ei anna oikein hyvää kuvaa.

Luoton hakeminen tapahtuu helposti verkossa ja matkapuhelimella, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii, turvallisuutta lisää verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen ja luottoasiakkaana voit hoitaa asioitasi suojatulla yhteydellä toimivassa my.euroloan -verkkopalvelussa.

Lainan ehdot?

Luottoa voi hakea 18-70-vuotiaat luottokelpoiset yksityishenkilöt. Lainojen takaisinmaksuajat ovat valittavissa, maksusuunnitelmaan vaikuttaa myös lainan määrä. Maksuaikaa voi valita 14-360 vuorokauden väliltä, eli kahdesta viikosta vuoteen. Kun lainan määrä on 50-1000 euroa, taksinmaksuaika on 14-90 vuorokautta eli kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen. Kun lainan määrä on yli 1000 euroa, laina-aika on 90-360 vuorokautta eli kolmesta kuukaudesta vuoteen. Maksueriä tulee 1-12 valitusta maksuajasta ja lainan määrästä riippuen.

Miten pikavippi haetaan?

Siirry yläpuolelta Euroloan luottoon, niin pääset lainanhakulomakkeeseen. Voit suunnitella luottoasi lainaliukurilla, jossa voit tarkistaa luoton määrän ja sen takaisinmaksuajan kuukausittaisine lyhennyserineen. Hinnastosta löytyvät erittelyt luotoista, eli korot ja muut kustannukset mukaan lukien. Kun olet suunnitellut luoton määrän ja takaisinmaksuajan, sinun tulee luottoa hakeaksesi tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen PIN -tunnuksen, jolla pääset kirjautumaan my.euroloan -verkkopalveluun. Palveluun kirjauduttuasi voit viimeistellä ja palauttaa lainahakemuksesi. Kun olet maksanut ensimmäisen luottosi takaisin, voit samassa palvelussa hakea myös uutta luottoa.

Kuinka nopeasti rahat saa?

Verkkohakemuksen ja pankkitunnuksilla tunnistautumisen ansiosta hakemusten käsittely on nopeaa, johon pääset helposti yläpuolen napista. Rahaa siirretään klo 7-23 välisenä aikana, ja asiakkaan pankista riippuen rahat ovat tilillä lähes välittömästi hakemuksen hyväksynnän jälkeen klo 8-18.30 välisenä aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Jokaisella asiakkaalla on palvelussa asiakaskohtainen lainaraja, jonka puitteissa hänellä voi olla samanaikaisesti enintään kolme lainaa.

Maksuaikaa jopa 12 kuukautta

Euroloan kulutusluoton lainasumma on 50-5000 euroa. 50-1000 euron summien takaisinmaksuaika on 14-90 päivää ja 1001-2000 euron summien enimmillään 360 päivää. Takaisinmaksu tapahtuu 1-12 tasaerässä. Lainan korko on 29,8 %. Esimerkiksi 2000 euron 12 kuukauden kulutusluotolle muodostuu koron lisäksi 587,80 euroa käsittely- ja toimituskuluja, jolloin kulutusluoton todellinen vuosikorko on 124,28 %.

Laina-asiat verkossa, uudet hakemukset tekstiviestillä

Asiakkaat voivat hoitaa laina-asioitaan verkossa maksuttoman my.euroloan-palvelun kautta, ja vähintään yhden lainan saaneet voivat myös hakea uutta lainaa tekstiviestillä. Näissä palveluissa käytetään alkuperäisen tunnistautumisen yhteydessä saatua PIN-koodia. Takaisinmaksu on edullisinta hoitaa verkkopalvelussa, sillä jokaisesta kotiosoitteeseen lähetetystä laskusta veloitetaan 2 euroa.

Mikä on my.euroloan -palvelu ja miten se toimii?

Se on jokaisen asiakkaan käyttöön tuleva verkkopalvelu, johon pääsee kirjautumaan sisään henkilökohtaisella tunnuksellaan kun on aluksi tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla. Palvelun yhteys on suojattu ja siellä pääse hoitamaan laina-asioitasi kellon ympäri. Palvelu ei maksa mitään.

Voinko hakea useampaa pikalainaa?

Saat henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa voit hakea useamman kerran lainaa. Esimerkiksi jos luottorajasi on 3000 €, niin voit ensiksi hakea 1000 € ja sen jälkeen 2000 €.

Onko turvallista hakea vippiä?

Euroloan käyttää sivuilla suojausta (https), jonka takia tietosi menee turvallisesti heille verkon ylitse. Tiedot kryptataan ja jos joku välissä pääsisi käsiksi, niin tietoja ei saa avattua ainakaan kovin helposti.

Voinko siirtää eräpäivää?

Sinulla on mahdollisuus siirtää eräpäivää yhden kerran laskutuskauden sisällä ja tästä toimenpiteestä Euroloan pyytää lisämaksun. Toisena vaihtoehtona on odotella muistutusmaksua, mutta siitäkin tulee ylimääräisiä kuluja.

Olen kadottanut laskun?

Löydät laskusi kirjautumalla sisään Euroloanin sivuille tai sitten olemalla yhteydessä asiakaspalveluun ja pyytämällä toimittamaan laskun vaikkapa omaan sähköpostiisi.

Asiakaspalvelua verkossa ja puhelimitse

Lisätietoja Euroloanista saa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun verkkolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 8-18. Euroloan lahjoittaa jokaista nostettua lainaa kohden rahaa hiilidioksidipäästöjen vähentämistä edistävälle Carbonfund.org-järjestölle.

Vastauksien nopeus?

Otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla klo 11:59 ja sain vastauksen 12:04, joten vastauksessa kesti vain 5 minuuttia. Pidän asiakaspalvelun nopeutta tosi hyvänä.

Sivun muokkaukset

12.9.2015: Kirjoitettu muistutuslaskusta
26.5.2015: Laskun katoamisesta osio
8.4.2015: Päivitetty alkutunnelmia
24.2.2015: Eräpäivän siirtämisestä kappale
24.12.2014: Kerrotty yhtiön tiedoista
10.9.2014: Kirjoitettu lisää tietoturvasta
21.6.2014: Lisätty tietoa useamman pikalainan hakemisesta
11.5.2014: Kerrottu vastauksen nopeudesta
4.3.2014: Kirjoitettu palvelun turvallisuudesta
27.8.2013: Lisätty alkukokemuksia
25.6.2013: Vipin määrä suurentunut 50-2000 eurosta -> 50-5000 euroon ja maksuaika suurentunut 14-365 päivästä -> 1-12 kuukauteen

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista