AktiaAktia tarjoaa useita vaihtoehtoja erilaisiin luottotarpeisiin.

Tarjolla on pienempiä vakuudettomia luottoja ja isompia vakuudellisia luottoja. Vakuuden avulla saat isomman luoton edullisemmin. Voit suunnitella luotontarvettasi lainalaskurilla Aktia Pankin verkkosivuilla, kaikki luotot neuvotellaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa juuri sinulle sopiviksi.

Aktia Visa

Luotollinen Aktia Visa on jatkuva luotto, jotka antaa pelivaraa arkeen ja yllättäviin menoihin. Aktia Visa toimii näppäränä maksuvälineenä ja se tuo mukavasti joustoa arjen raha-asioihin. Visa-kortin luottorajaa voi muuttaa tarpeiden mukaan. Laskutuksessa on valmiiksi laskettu minimilyhennys, mutta halutessasi voit maksaa myös enemmän kerralla. Luotto on jatkuvasti käytettävissä. Lyhennysten ja kulujen määrät riippuvat käytetystä luoton määrästä.

Aktia Joustolimiitti

Joustolimiitti on omaan pankkitiliin liitetty luottovara, se on siis jatkuva luotto jolle ei vaadita vakuutta. Joustolimiitin hankkimisesta ja luottorajasta pääset neuvottelemaan Aktia konttorin asiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat suunnittelussa ja vastaavat kysymyksiisi. Jos sinulla on jo asuntolainaa Aktia Pankissa, saat Joustolimiitin edullisemmin.

Kulutusluotot vakuudella

Silloin kun tarvitset isomman kulutusluoton johonkin isompaan hankintaan, vaikkapa uutta autoa varten, saat isomman ja edullisemman lainan antamalla sille vakuuden. Vakuudeksi käy esimerkiksi oma asunto. Asunto kelpaa vakuudeksi yleensä 70 prosenttisesti sen käyväksi lasketusta arvosta.

Pisteytä artikkeli

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä    (ääniä: 1, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kommentoi, arvostele tai kerro kokemuksista